Winnen en wensen bij UNICEF op NN North Sea Jazz

11 juli 2024

Dit weekend staat Rotterdam in het teken van jazz. Van vrijdag 12 t/m zondag 14 juli vindt in Ahoy het jaarlijkse NN North Sea Jazz Festival plaats, met zo’n negentigduizend jazzfans. UNICEF is erbij, met een unieke stand waar bezoekers op een leuke en interactieve manier kunnen kennismaken met ons werk. 

Bezoek UNICEF tijdens NN North Sea Jazz 2024

© UNICEF/UNI550836/Vallejo Prut

© UNICEF/UNI550836/Vallejo Prut

We zijn dankbaar en trots dat NN North Sea Jazz zich opnieuw inzet voor UNICEF. Samen met de organisatie en bezoekers zorgen we ervoor dat nog meer kinderen in de wereld noodhulp én structurele hulp krijgen. 


Grijp je kans en deel je wens!

Even op adem komen tijdens NN North Sea Jazz? Loop dan even bij ons langs. Maak kans op een mooie prijs uit onze grijpmachine of hang jouw hartenwens voor ieder kind in onze boom. Zo creëren we met elkaar een kunstwerk van hoop. We vertellen je graag meer over ons werk en wat jij voor kinderen kunt betekenen. 

De stand van UNICEF vind je in het Central Park van de festivallocatie. Je bent elke dag welkom vanaf 15.00 uur. Wil je kans maken op een weekendticket voor NN North Sea Jazz 2025? Wij mogen er drie verloten, dus meld je aan en doe mee! 

Kans maken op een weekendticket voor NN North Sea Jazz 2025?

Meld je aan voor de winactie

Win tickets voor 2025